image
kialogo
mrf
kbv logo

Auktoriserad KIA verkstad

kialogo

Ackrediterade

Vi är en kontrollerad bilverkstad och medlem i MRF 
                   – Vår servicepunkt – 
                         Din trygghet
kbv logomrf
 

Boka service

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Verkstad / Service / Reparationer

Vi är en snabbfotad bilverkstad som utför service och reparationer på de flesta bilmärken. Vi hjälper dig med allting när det gäller din bil förutom plåt- och lackskador. Vi är godkända av följande försäkringsbolag som skadeverkstad: Kia Försäkring, If, Länsförsäkringar Södermanland, Folksam Eskilstuna.

För KIA-kunder:

Vi utför Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter. Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken– något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Tunavallens Bilservice AB är ett dotterbolag till Biltjänsten Serrander Bil AB, Tunavallens Bilservice är auktoriserad verkstad för KIA och hjälper dig med allting när det gäller din bil, förutom lack & plåtskador.

Tunavallens Bilservice AB  som grundades 1982, har idag sex anställda och är en kontrollerad bilverkstad och medlem i MRF.

OBS!!! Ny adress: Mått Johanssons väg 40